top of page

ROBOŢI COLABORATIVI DE LA UNIVERSAL ROBOTS

Familia noastră de coboți oferă patru opțiuni diferite de sarcină utilă - 3, 5, 10 și 16 kg. - care permit o mare varietate de aplicații. Beneficiind de șase articulații, flexibilitate incredibilă și integrare ușoară în mediile de producție existente, coboții noștri sunt construiți pentru a face mai mult.

Selectați mai jos brațul de robot colaborativ care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

UR3e

UR3e de la Universal Robots este un robot colaborativ industrial ultra-ușor, compact, potrivit pentru aplicații de masă. Amprenta sa mică îl face ideal pentru a fi integrat direct în interiorul utilajelor sau în alte spații de lucru restrânse. Acest cobot cântărește doar 11 kg, dar are o sarcină utilă de 3 kg. Rotația sa de 360 de grade pe toate articulațiile și rotația infinită pe articulația finală, îl face adecvat pentru aplicații de asamblare ușoară și înșurubare.

Mai mule detalii...

CUNOAȘTE-ȚI ROBOȚII COLABORATIVI PRIN COMPARAȚIE

EȘTI PREGATIT/Ă PENTRU AUTOMATIZARE?
Rezervă un apel cu unul dintre experții noștrii in automatizare!
mql-trigger-picture_24.jpg
La Universal Robots producem roboți colaborativi siguri, flexibili și ușor de folosit de către companiile din întreaga lume. Dezvoltăm roboți colaborativi care automatizează și simplifică procesele repetitive și monotone. Cu această abordare, ajutăm departamentele de producție să le atribuie lucrătorilor sarcini mai plăcute - ajutăm astfel la crearea de locuri de muncă care să le ofere noi provocări și să adauge valoare companiei.
bottom of page